Wie we zijn

Waarden en werking

Bij elk geanalyseerd project en elke uitgevoerde studie wordt in de eerste plaats rekening gehouden met alle eisen en met het belang van de klant. De waarden die ons kenmerken zijn integriteit en vertrouwen. Wij maken er immers een erezaak van om bij alle partnermerken waarmee wij samenwerken het product te vinden dat het best aan de vraag beantwoordt, zodat wij u de beste oplossingen kunnen bieden op het gebied van energiebesparing en verlichtingsbeheer.

Wij bieden onze klanten een gepersonaliseerde en exclusieve service aan. Daartoe hebben wij 7 jaar geleden een showroom ingericht waar onze klanten op afspraak worden ontvangen, wat ons in staat stelt hen in uitstekende omstandigheden te ontvangen, op aan hun vraag aangepaste tijdstippen, en hun een optimaal luisterend oor te garanderen.

Het managementteam

Ons managementteam staat aan uw zijde om samen met u een verlichtingsproject uit te werken dat bij u past

Juan Gonzalez y Torre

💡 Creatieve-emotieszoeker

De buitendienst

Elk lid van onze buitendienst is opgeleid en gekwalificeerd om u het best mogelijke werk te leveren.

Mihai

Mihai

Dani

Dani

Technique & Art de la Lumière zal uw verlichtingsprojecten bestuderen. Onze specialisten maken een grondige analyse van uw verzoek om u de meest geschikte verlichting te kunnen leveren.

Wij werken met Europese verlichtingsmerken en geven voorrang aan “Made in Belgium”-kwaliteit. Gevestigd in Brussel, verplaatsen wij ons overal in België om u beter van dienst te zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie: wij geven u graag de beste informatie voor uw projecten, of het nu gaat om binnen- of buitenverlichting, en maken u graag wegwijs in de verschillende soorten verlichting.

Verlichtingsprojecten moeten met finesse en zorg worden uitgedacht en gerealiseerd: daarom stelt ons ervaren team al zijn knowhow tot uw dienst.

Verlichting en licht zijn een passie die wij tot onze taak hebben gemaakt.